English

Deutsch

MJR Alatnica

Proizvodi

MJR Alatnica ne proizvodi klasičan proizvodni program koji kasnije nudi tržištu.

Mi proizvodimo isključivo po narudžbi. Naši klijenti izraze svoje ideje i zahteve a mi im uradimo alat koji tačno odgovara njihovim potrebama i željama. U mogućnosti smo da uradimo alat tačno po specifikacijama i zahtevima koje dobijemo od naručioca.

Alat - MJR Alatnica

S druge strane, klijent može da nam se obrati samo sa idejom o tome šta mu treba i da ostalo prepusti nama. Za mnoge naručioce uradili smo kompletno rešenje, od početka do kraja što uključuje detaljno idejno rešenje, 3D model, dizajn, izrada i finalna obrada.

Plan alata

Mi izrađujemo sve vrste alata i ponosimo se činjenicom da zaista niti jednog klijenta nismo odbili bez obzira koliko je neobičan ili težak zahtev bio.

Vrlo je teško nabrojati vrste i tipove alata koje mi proizvodimo, jer ih ima zaista mnogo. Gruba podela bi izgledala ovako:

Također vršimo usluge obrade na CNC glodalici, erozimatu, strugu, brušenje i brizganje plastičnih delova i sl. kao i remont alata

Remont alata

Posebno bismo želeli da predstavljamo usmerivač vazduha klime, rešenje za otklanjanje neprijatnog osećaja usled hladnog vazduha klima uređaja.

Usmerivač Vazduha Klime

SAZNAJ VIŠE